SLAVONSKI BROD- Brođanka Gabrijela Domenika Marijanović, nakon završetka studija u Rijeci, vratila se u Slavonski Brod. Gabrijela je bila član boksačkog kluba Rijeka, i doprvakinja je Hrvatske je u kategoriji do 57kg u seniorskoj konkurenciji. Svoju sportsku karijeru nastavlja u boksačkom klubu Brod, a kako saznajemo, nastavlja s još većom voljom i željom za boljim rezultatima. Cilj joj je postati seniorskom državnom prvakinjom a u tome će joj pomoći novi trener, Pero Veočić koji će organizirati klupske pripreme i pokušati osigurati što veći broj mečeva do državnog prvenstva koji je na rasporedu u mjesecu svibnju.

Dugoročni cilj mlade Brođanke je postati standardna reprezentativka i pokušati napraviti što bolji rezultat na velikim natjecanjima, a to su europska i svjetska prvenstva. 

 


Gabrijela se također bavi i repanjem i do sada je snimila četiri pjesme, surađuje sa Somoborskim reperom Matijom Levakom (Levi), a njen pseudonima ili glezbeno ime je Fenty. I u svijetu glazbe u planu ima izdati cijeli album s duetima i solo pjesmama u prvom dijelu ove godine. Novu pjesme Gabrijele Domenika Marijanović (Fenty)  možete poslušati a ime pjesme je Kemija. Levi x Fenty su u potrazi za menagerom koji će organizirati turneje i koncerte, a trenutno su u pregovorima s Ilijom Jovanovićem. 

 

 

 

 

 

/P/

Sport

Marsonia Brodway osvojila Šodericu

Sport

Brođanke osvojile treće mjesto u Odžaku na turniru u odbojci na pijesku

Sport

Čak 12 medalja osvojili su kajakaši Marsonije na Otvorenom prvenstvu Vojvodine