Nakon dvije godine pauze, vraća se najveća manifestacija na ovim prostorima - Mega Bikers susreti, u narodu poznata kao motorijada, i to čak 17. po redu.

Organizator je, kao i uvijek, Moto klub Brod, a ove godine ima i nekih noviteta.

Motorijada će se održati od 13. do 15. svibnja uz bogat glazbeni program, uvijek uzbudljivu utrku ubrzanja te već tradicionalni defile.

Glazbeni program ni ove godine nije razočarao. Glavne zvijezde večeri u petak su Brkovi i SARS, dok će u subotu publiku zabavljati Crvena Jabuka. Večernji programi počinju oko 20 sati.

Uz glavne zvijezde, Brkove i SARS, na scenu će u petak izaći i grupa 100 decibela, Trio bend u proširenom sastavu, kojima se pridružio i gitarist iz Prljavog kazališta. U subotu će, po prvi put na motorijadi, svoje hitove zapjevati Crvena jabuka. Uz njih će nastupiti Rockeri te Snakebit - Tribute to Whitesnake. U šatorima će zvučnici biti spojeni s glavnom binom, pa će svi posjetitelji moći uživati u koncertima popularnih bendova.

Ne smijemo zaboraviti utrku ubrzanja, koja će ove godine biti na novoj lokaciji. Utrka će se održati u subotu, 14. svibnja u 12 sati. O tome više možete pročitati OVDJE.

Pripreme su u tijeku, užurbano se radi kako bi sve bilo spremno za najveći party godine.

Vidimo se na Poloju!
 

Lifestyle

Uz ovih sedam savjeta produžite životni vijek svom telefonu

Lifestyle

Stručnjaci otkrivaju koje greške činite i koji razlozi stoje iza neuspješne dijete

Lifestyle

6 ekipa, 15 utakmica, 60-ak odbojkašica: Odigran 5. rekreativni turnir u odbojci za žene "Odbojka u srcu"