„Kad škola prođe Brodski ljetni kamp dođe!“ poznati je slogan popularnog ljetnog kampa kojeg i ove godine po 6. put zajednički organiziraju Ustanova za gospodarenje športskim objektima i Grad Slavonski Brod.
 
Cilj kampa je kao i svih prethodnih godina omogućiti djeci aktivno provođenje slobodnog vremena sudjelovanjem u prvenstveno sportsko-edukativnim sadržajima. Ove godine djeca će, uz veliki izbor sportskog sadržaja, imati priliku sudjelovati u novim aktivnostima kao što su planinarenje i radionice iz područja programiranja. Također, zajedničkom suradnjom s ostalim ustanovama Grada Slavonskog Broda, dodatno će se sadržajno obogatiti ovaj kamp posjetama kulturnim znamenitostima koje se nalaze na području grada Slavonskog Broda.
 
Odlična je ovo prilika za sve roditelje koji žele svojoj djeci pružiti tjedan dana punih zabave, kroz sport i djeci zanimljive prilagođene edukativne radionice jer osim aktivnog provođenja vremena za vrijeme školskih praznika, svaki polaznik će na poklon dobiti i prigodnu majicu Brodskog ljetnog kampa!
 
U Brodskom ljetnom kampu mogu sudjelovati djeca od 1. do 4. razreda osnovne škole, uz uvjet znanja plivanja (skok u duboku vodu i minimalno preplivavanje 25 m bilo koji način) i odsustvo psihofizičkih poteškoća. Kamp će se u ljetnom dijelu provoditi u četiri tjedna ciklusa s početkom 26. lipnja i završetkom 21. srpnja 2023. godine. U drugom dijelu prije početka nove nastavne godine ponuditi će se dodatna dva tjedna kampa, od 22. kolovoza do 2. rujna 2023., te će se isti i realizirati ukoliko bude dovoljan broj zainteresirane djece. Cijena jednog ciklusa (jedan tjedan) iznosi 40,00 € i plaća se odmah na recepciji po upisu djeteta!
 
Prijave za kamp počinju 5. lipnja i traju do 19. lipnja 2023. godine. Upisi kao i sve ostale informacije možete dobiti na recepciji Gradskih bazena ili na kontakt brojeve; 099 5304778 i 099 3009008. Broj prijava je ograničen zato na vrijeme rezervirajte svoje mjesto!
 
Lifestyle

Dvije škole iz Brodsko-posavske županije među najuspješnijima u eko akciji Zeleni korak

Lifestyle

30 godina uspjeha poduzeća Henkel u Hrvatskoj i najava sjajnih planova za budućnost

Lifestyle

Solarnim elektranama do uštede i zaštite okoliša: Održana radionica na temu "Najlakši put do solarne elektrane"