Premda svakim danom gledamo kako u WhatsApp dolaze nove značajke, izgleda da Meta ne planira stati. Zahvaljujući informacijama s WABetaInfoa, saznali smo koje bismo značajke mogli dobiti uskoro. Svaku od njih, naravno, uzmite sa zrnom soli – Meta često mijenja planove, što znači da neke od ovih opcija možda neće doći u službenu verziju WhatsAppa.
 
Vidite tko je napustio grupu
Uz novu značajku dostupnu moderatorima skupina moći će se provjeriti tko je napustio njihovu skupinu. Informacija o izlasku, naravno, neće biti vidljiva ostalim sudionicima grupe, piše Sun.
 
Pohranite razgovore prije nego što ih izbrišete
Mogućnost brisanja razgovora promijenila je WhatsApp, no kompanija sad ide korak daklje te isprobava opciju zadržavanja dijela poruka. Podsjetimo, sad možete birati želite li da poruka nestane nakon 24 sata, 7 dana ili 90 dana, no potencijalna nadogradnja dodat će i opciju za zadržavanje nekih poruka, uz naravno – odobrenje ostalih sugovornika.
 
Avatari za video razgovore
Ako ne želite pokazati lice u video razgovorima, Meta ima soluciju. Nakon jedne od sljedećih nadogradnji korisnici će moći raditi vlastite avatare po uzoru na Memojije na iPhoneu.
 
Reakcije na statuse u obliku emojija
WhatsApp je nedavno dodao reakcijske emojije za poruke, no beta ide dalje i istu metodu primjenjuje i na statuse. Reakcije će raditi na isti način kao kod Instagram Storiesa, što nije čudno s obzirom da imaju istog vlasnika.
 
Skriven način rada
Još jedna zgodna značajka za one koji žele tračak privatnosti dolazi u obliku ‘skrivenog načina rada’ ili ‘stealth modea’ koji u principu daje mogućnost korištenja aplikacije uz skriven status online prisutnosti, prenosi tportal.
Lifestyle

Dagnje na buzaru: Savršen brzinski ljetni ručak

Lifestyle

Prosječna satnica je taman "za polizati": Hrvatski radnik za sat vremena zaradi za tri kugle sladoleda!

Lifestyle

Blagdan je Velike Gospe, evo kako rade trgovine