Posljednjih dana učenici Industrijsko- obrtničke škole kao i njihovi mentori i te kako mogu biti zadovoljni postignutim rezultatima na održanim međužupanijskim natjecanjima. 

U Tehničkoj školi organizirano je međužupanijsko izlučno natjecanja u disciplini „Električne instalacije“, u sklopu kvalifikacija za državno natjecanje WorldSkills Croatia koje će se održati na Zagrebačkom velesajmu u svibnju 2023.
U kategoriji osam škola Andrej Živić, uz mentorstvo profesora Krunoslava Matijaševića, osvojio je visoko treće mjesto s malom razlikom za drugoplasiranim natjecateljem. 

7. ožujka u Strojarsko tehničkoj školi u Osijeku održano je izlučno međužupanijsko natjecanje WorldSkills Croatia 2023 u natjecateljskoj disciplini Strojarske tehnike. Na natjecanju je sudjelovalo 7 škola iz Osijeka, Križevaca, Vinkovaca, Županje, Đakova i dvije škole iz Slavonskog Broda. Učenik 3.b razreda Siniša Panić uz mentorstvo profesorice Gordane Čarapović je osvojio 6. mjesto.

8. ožujka u Tehničkoj školi u Slavonskom Brodu održano je izlučno međužupanijsko natjecanje WorldSkills Crotia 2023 u natjecateljskoj disciplini CNC i CAD CAM tehnologije. Na natjecanju je sudjelovao 7 škola iz Valpova, Đakova, Požege, Osijeka, Vinkovaca i 2 škole iz Slavonskog Broda. Učenik 3.b razreda Feliks Vičić uz mentorstvo profesorice Gordane Čarapović osvojio je 1. mjesto i time osigurao sudjelovanje na Državnom natjecanju učenika strukovnih škola WorldSkills Croatia 2023. koje će se održati od 10. do 12. svibnja 2023. godine u Zagrebu.

U četvrtak 9.3.2023. u Novoj Gradiški održano je međužupanijsko natjecanje iz područja Kućne instalacije. Industrijsko- obrtničku školu predstavljali su učenici 3.G razreda, Gabriel Čorak i Tin Gere, pod vodstvom mentora Antuna Đurića. U jakoj konkurenciji od 9 ekipa, od Osijeka do Bjelovara, dečki suosvojili su 2. mjesto. 

Industrijsko- obrtnička škola 10. ožujka bila je domaćin Međužupanijskog natjecanja iz Automehatronike. Natjecalo se pet najboljih učenika iz Osijeka, Đakova, Vinkovaca, Nove Gradiške i Slavonskog Broda. Najbolji rezultat osvojio je  Borna Bogdanović, učenik 3. razreda Industrijsko-obrtničke škole koji će zajedno sa svojim mentorom, Stanislavom Kloudom ići na državno natjecanje učenika strukovnih škola koje će se održati u Zagrebu od 10. do 12. svibnja. Svim učenicima i njihovim mentorima čestitke i puno sreće na državnim natjecanjima.

        

        

        

   

Civil

Novi uspjeh brodskih tamburaša na međunarodnom natjecanju

Civil

Učenici Industrijsko- obrtničke škole postigli odlične rezultate na međužupanijskim natjecanjima, najuspješniji odlaze na državna

Civil

U jučerašnjoj akciji sankcionirano 10 prekršitelja prometnih propisa, policijski službenici nastavljaju i dalje pojačano nadzirati promet