Izvrsne vijesti proteklog su vikenda stigle iz Osijeka! Od 6. do 8. svibnja 2022. godine održano je Međunarodno pjevačko natjecanje "Lav Mirski", kao online natjecanje, što znači da je stručni žiri ocjenjivao na temelju prijavljenih snimki natjecateljskih programa.

BEATRICIJA BARIĆ i NIKA PREDMERSKI, učenice 3. razreda srednje glazbene škole, natjecale su se u 1. kategoriji u kojoj je bilo najviše natjecatelja, njih čak 35. Beatricija je osvojila visoku DRUGU NAGRADU s postignutih 87,33 boda, a Nika je osvojila TREĆU NAGRADU s postignutih 73,33 boda. Za natjecanje ih je pripremila prof. Gabrijela Škrabal, a klavirsku pratnju realizirao je prof. Hrvoje Aušić.

Moramo ovom prilikom istaknuti još jednu lijepu vijest! Prošlogodišnja maturantica Glazbene škole Slavonski Brod SANDRA BÖHM, sada studentica pjevanja u klasi prof. Marije Kuhar Šoša na Muzičkoj akademiji u Puli, osvojila je na ovom natjecanju PRVU NAGRADU. I to je zasjala na "prvom" prvom mjestu u 2. kategoriji među 17 natjecatelja.

 

Civil

U OŠ "Blaž Tadijanović" 8. svibnja započele su još dvije Erasmus+ mobilnosti

Civil

Ekonomsko-birotehnička škola završava još jedan Erasmus+ KA2 projekt – S.T.E.P.+.

Civil

Brođani uz Joleta i prekrasan vatromet proslavili Dan grada