Foto:ilustracija


U subotu, 27. veljače započinju županijska natjecanja u sklopu 59. hrvatskog natjecanja učenika i studenata glazbe i plesa, a trajat će do 7. ožujka. Ovo najvažnije državno natjecanje jedino je glazbeno natjecanje koje će se ove godine održati uživo u sedam hrvatskih gradova, ali u strogo određenim epidemiološkim uvjetima i zatvoreno za publiku.

Glazbena škola Slavonski Brod dobila je čast biti domaćinom dvodnevnoga natjecanja u disciplinama bisernice i brača, koje će se održati 27. i 28. veljače. Na natjecanju će svoja znanja i vještine pokazati petero učenika brodske škole - četvero osnovnoškolaca i jedan srednjoškolac. Zahvaljujući odličnim prostornim uvjetima, svim ostvarenim epidemiološkim zahtjevima i kvalitetnoj organizaciji, Glazbena škola Slavonski Brod ugostit će 60-ak mladih tamburaša te njihove korepetitore i mentore iz čitave Hrvatske.

U nastavku 59. hrvatskog natjecanja u ožujku još dvije učenice predstavljat će Glazbenu školu Slavonski Brod, i to osnovnoškolka u disciplini klavira i srednjoškolka u disciplini pjevanja. Svima želimo puno uspjeha i radujemo se njihovim rezultatima! 

 

 

 

 

/ebrod/

Magazin

Deset rečenica kojima ćete odgovoriti nekome tko je bezobrazan prema vama

Magazin

Kako se istaknuti u moru kandidata: Mali trikovi dobrog životopisa

Magazin

12 pravila mentalno jakih ljudi koje biste trebali usvojiti