Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje, jučer su u vremenu od 10 do 17 sati, proveli još jednu u nizu preventivno represivnih akcija pod nazivom „mobitel“ s naglaskom na prekršaje korištenja mobitela tijekom vožnje na nepropisan način.

U jučerašnjoj akciji je sankcionirano 10 prekršitelja prometnih propisa.  

Imajući u vidu da su spomenuti prekršaji između ostalih („4 glavne ubojice u prometu“) uzročnici težih stradavanja osoba u prometnim nesrećama, policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, su također 6. ožujka proveli preventivno represivnu akciju pod nazivom „Pojas i dječja sjedalica“ s naglaskom na prekršaje nekorištenja zaštitnog sigurnosnog pojasa i dječje sjedalice.

Policijski službenici će i dalje intenzivno provoditi aktivnosti usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, posebice tzv. „četiri glavne ubojice u prometu“ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel), te prema ponavljačima teških prometnih prekršaja – recidivistima.

Civil

Novi uspjeh brodskih tamburaša na međunarodnom natjecanju

Civil

Učenici Industrijsko- obrtničke škole postigli odlične rezultate na međužupanijskim natjecanjima, najuspješniji odlaze na državna

Civil

U jučerašnjoj akciji sankcionirano 10 prekršitelja prometnih propisa, policijski službenici nastavljaju i dalje pojačano nadzirati promet