SLAVONSKI BROD- Trio harmonika srednje glazbene škole, u kojemu sviraju Ivan Horvat (4. r.), Lara Smolić (2. r.) i Gabrijel Sočković (2. r.), osvojio je drugu nagradu na državnom natjecanju!


Riječ je o 57. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe, područje komornih sastava, koje je održano od 4. do 7. prosinca u Dvorani Stančić na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Natjecanje organizira Hrvatsko društvo glazbenih i plesnih pedagoga. U konkurenciji devet raznovrsnih instrumentalnih i vokalno-instrumentalnih trija iz Zagreba, Pule, Šibenika, Virovitice i Rijeke, natjecavši se u 2. kategoriji naš trio harmonika ocijenjen je s izvrsnih 96,80 bodova.


Velik je to uspjeh za učenike i njihovog mentora Marijana Belovića, kao i za Glazbenu školu Slavonski Brod, te potvrda izvrsnosti koju brodska glazbena škola njeguje i gradi iz godine u godinu.

 

          


 

 

/GŠSB/

Civil

Novi uspjeh brodskih tamburaša na međunarodnom natjecanju

Civil

Učenici Industrijsko- obrtničke škole postigli odlične rezultate na međužupanijskim natjecanjima, najuspješniji odlaze na državna

Civil

U jučerašnjoj akciji sankcionirano 10 prekršitelja prometnih propisa, policijski službenici nastavljaju i dalje pojačano nadzirati promet