Stanovnicima Naselja Zrinski Frankopan od jučer je na raspolaganju novoobnovljena i nadograđena zgrada mjesnog doma. Svečanom otvorenju prisustvovao je gradonačelnik Mirko Duspara koji je tijekom obraćanja istaknuo da je vrijednost izvedenih radova 2.353.791,90 kuna s PDV-om te stanovnicima Naselja Zrinski Frankopan poželio da na najbolji mogući način iskoriste novu infrastrukturu.

Radovi na obnovi i dogradnji Mjesnog doma Zrinski Frankopan započeli su u lipnju prošle godine, a postojeća zgrada doma nadograđena je sa sjeveroistočne strane na kojoj se sada nalazi višenamjenska dvorana sa sanitarnim čvorovima. Novi mjesni dom sadrži uredske prostorije, kuhinju i kotlovnicu te je opremljen svom potrebnom opremom za funkcioniranje jednog mjesnog doma poput ovog. Također, proširen je i ulaz u zgradu kako bi lakši pristup imale osobe s invaliditetom te osobe smanjene pokretljivosti. Obnovom mjesnog doma stanovnici Naselja Zrinski Frankopan od sada imaju kvalitetnije i modernije uvjete te veće mogućnosti za organiziranje raznih događanja čime se obogaćuje društveni život lokalne zajednice, a ujedno su i osigurani bolji uvjeti za rad članova mjesnog odbora.

Novosti

Jutro osjetno svježije: Danas sunčanije i toplije nego jučer, temperatura ide do 25°C

Novosti

Ratni vihor odveo je malu, ali vrhunski uvježbanu ekipu na gotovo sva bojišta Hrvatske, "Šimini anđeli pakla" obilježavaju obljetnicu

Novosti

Brodskim maturantima danas potvrdili datum za norijadu, veselje stiže