Ovog vikenda u Donjoj Bebrini, u organizaciji NK Mladost, održao se tradicionalni 14. Memorijalni nogometni turnir „Tomislav Matičević“ u sjećanje i spomen na tragično preminulog igrača domaćina turnira.Na turniru su sudjelovale četiri ekipe: NK Zvonimir Donja Vrba, NK Posavac Ruščica, NK Slavonac Gornja Bebrina i NK Sava Svilaj. Nakon subotnjih polufinalnih susreta, očekivano u nedjeljnom finalu, susrele su se ekipe Zvonimira i Slavonca. Prije finala, nakon utakmice za treće mjesto u kojoj je slavio Posavac, odigrana je i revijalna utakmica između veterana općine Klakar i Brodske Posavine.

Uz dobru organizaciju, na odlično pripremljenom terenu, ali po teškom i sparnom vremenu, gledali smo dobar finalni susret u kojem se moglo vidjeti lijepih akcija, poteza, ali i šest zgoditaka (5:1). Strijelci za Slavonac su bili Domagoj Đurković, Antonio Svrzlić, Marko Katalinić dok je dva puta precizan bio Tomislav Đurković. Sasvim zasluženo, na kraju dana, trijumfirao je i podigao pobjednički pehar Slavonac iz Gornje Bebrine.

Najbolji strijelac turnira bio je Domagoj Đurković, dok je najboljim vratarom proglašen Franjo Lukačević iz Slavonca, a najboljim igračem Tomislav Đurković.Dvostruki strijelac finala za pobjedničku ekipu, ali i najbolji igrač turnira, Tomislav Đurković zadovoljan obranom naslova pobjednika turnira rekao je – Iako smo danas bili pojačani dečkima koji igraju u nekim drugim klubovima, ali žive u Bebrini, prvo poluvrijeme smo odigrali s igračima koji su registrirani za Slavonac, a poslije smo uveli druge. Danas je bilo teško vrijeme i širina klupe koju smo imali, presudila je pobjednika tako da smo obranili naslov - kazao je Đurković.Trener Zvonimira, drugoplasirane ekipe turnira, Donald Družijanić rekao je da turnir nije baš došao u pravo vrijeme za njih i dodao – Danas smo igrali bez devetorice, probali smo se pokrpati, imali smo samo jednu zamjenu, bez pravog napadača, igrali smo jučer po paklenim vrućinama i to je to. No, mi smo došli uveličati proslavu, a ne po neki rezultat. Oni su se malo pojačali sa mlađim igračima sa strane i sasvim zasluženo nas pobijedili – realno je opisao stanje na terenu Družijanić.

Sport

Sjajni nastupi Marsonije u Srbiji i Bosni i Hercegovini

Sport

Početak prvenstva sve bliži, Marsa uspješna i u posljednjoj provjeri protiv Slavonije

Sport

Marsa ekipirana i spremna za novu sezonu