Svi se sjećamo trenda čupanja obrva "na tanko". Ovaj "najomraženiji" trend ostavio je velikom broju žena trajne posljedice na obrvama.

U većini slučajeva riječ je o mjestima na licu gdje obrve više ne rastu. Kako je posljednjih nekoliko godina hit imati lijepe, guste obrve, žene sve češće odlaze u kozmetičke salone na korekcije.

Trajna šminka sve je popularnija u cijelome svijetu, Hrvatskoj, pa tako i u Slavonskom Brodu. O puder obrvama pričali smo Antonijom Krajinović, vlasnicom salona "Kalos", koja više od deset godina brine o licu i tijelu brojnih Brođanki.

U Kozmetičkom salonu "Kalos" najčeće se traže popularne puder obrve - Puder obrve rade se mašinicom, za razliku od microblaidinga koji se radi ručno, nožićem, i svaka dlačica se posebno iscrtava. Sjenčanjem se dobije puno prirodniji look i popune se sve nepravilnosti obrva. Upravo to je jedan od razloga zašto se žene sve češće odluče baš za ovu metodu. I u Slavonskom Brodu su popularne nešto deblje, prirodnije obrve, što upravo ovom tehnikom možemo postići.- rekla nam je Antonija Krajinović.

Sam postupak je potpuno bezbolan, a traje sat vremena. Potrebno je doći nakon nekoliko tjedana na korekciju. Ovako iscrtane obrve ostaju na vašem licu do dvije godine, pigment je postojan ali Antonija naglašava kako je dobro barem jednom godišnje doći na "osvježavanje" kako bi puder obrve trajale što duže - Primanje pigmenta naravno ovisi o tipu kože, postojanju određenih autoimunih bolesti. Unatoč tome, puder obrve ostaju na svakom licu i zato je ova tehnika jako popularna. - dodala je Antonija.

Osim puder obrva, u Kozmetičkom salonu Kalos možete odraditi gotovo sve tretmane - pedikuru, medicinsku i estetsku, sve vrste depilacije, tretmane lica, antiage tretmane kao i ugradnju trepavica te trajni lak. Osim toga, uskoro ćete u ponudi moći pronaći i sve popularniju brazilsku maderoterapiju - Ovo jedna od novijih metoda oblikovanja tijela i izvlačenje celulita s drvenim zvonima. Ovim tretmanom možete oblikovati bilo koji dio tijela, riješiti se celulita, poboljšati tonus kože, izbaciti toksine iz tijela. Koža je nakon ovog tretmana utegnuta, zdravija i sjajnija.- rekla nam je Antonija za kraj.

Kako izgledaju puder obrve možete pogledati u našoj galeriji i na Facebook profilu Kozmetičkog salona Kalos. 

 

 

Lifestyle

Vox populi: Porezno rasterećenje rada i obrazovna reforma ključni su zadaci nove Vlade

Lifestyle

Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znakovima najviše spavaju!

Lifestyle

Hodanje - aktivnost koja poboljšava zdravlje, ali i vašu liniju