Izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Republike Slovenije g. Dovžan je zahvalio na gostoprimstvu, pozitivno ocijenivši dosadašnju suradnju, te su na kraju susreta obje strane izrazile spremnost dodatnog unaprjeđenja iste

Načelnik Policijske uprave brodsko-posavske Antun Valić sa suradnicima (Dragan Babović pomoćnik načelnika Uprave za granicu Ravnateljstva policije, Ivica Kovačević zamjenik načelnika policijske uprave), primio je Nj.E. g. Gašpera Dovžana izvanrednog i opunomoćenog veleposlanika Republike Slovenije u Zagrebu sa suradnicima (Srečko Jarc policijski časnik za vezu Republike Slovenije pri RH i Dušan Pšeničnik ekonomski savjetnik Republike Slovenije u RH).

Na sastanku se razgovaralo o stanju sigurnosti na području policijske uprave, kriminalitetu, prometnoj problematici, javnoj sigurnosti i nezakonitim migracijama.

Izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Republike Slovenije g. Dovžan je zahvalio na gostoprimstvu, pozitivno ocijenivši dosadašnju suradnju, te su na kraju susreta obje strane izrazile spremnost dodatnog unaprjeđenja iste.

Novosti

10 brodskih obitelji zaprimilo je vrijednu opremu za novorođenčad

Novosti

Započeo međunarodni znanstveni skup „Ivana Brlić-Mažuranić u novom mileniju“

Novosti

U petak djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku