Izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Republike Slovenije g. Dovžan je zahvalio na gostoprimstvu, pozitivno ocijenivši dosadašnju suradnju, te su na kraju susreta obje strane izrazile spremnost dodatnog unaprjeđenja iste

Načelnik Policijske uprave brodsko-posavske Antun Valić sa suradnicima (Dragan Babović pomoćnik načelnika Uprave za granicu Ravnateljstva policije, Ivica Kovačević zamjenik načelnika policijske uprave), primio je Nj.E. g. Gašpera Dovžana izvanrednog i opunomoćenog veleposlanika Republike Slovenije u Zagrebu sa suradnicima (Srečko Jarc policijski časnik za vezu Republike Slovenije pri RH i Dušan Pšeničnik ekonomski savjetnik Republike Slovenije u RH).

Na sastanku se razgovaralo o stanju sigurnosti na području policijske uprave, kriminalitetu, prometnoj problematici, javnoj sigurnosti i nezakonitim migracijama.

Izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Republike Slovenije g. Dovžan je zahvalio na gostoprimstvu, pozitivno ocijenivši dosadašnju suradnju, te su na kraju susreta obje strane izrazile spremnost dodatnog unaprjeđenja iste.

Novosti

Policija kontrolirala poštivanje prometnih propisa vozača, ali i pješaka koji su jedna od najugroženijih skupina sudionika u prometu

Novosti

Uzgajivači lipicanaca ponovno na okupu

Novosti

Nedjelja sunčanija, ipak moguć pokoji pljusak