Po skoro proljetnom vremenu i pred lijepo popunjenim tribinama za jednu prijateljsku utakmicu, Marsa je protiv Mačve iz Šapca odradila posljednju provjeru pred nastavak prvenstva.

Bila je to prava prijateljska utakmica, fer i korektna, od početka do kraja koja je završila bez zgoditaka. U prvom dijelu nije bilo izrazitih prigoda ni s jedne strane, no nakon prelijepe akcije gostiju u 63. minuti koja je završila pogođenom vratnicom, do kraja vidjeli smo nekoliko prigoda i s jedne i s druge strane tako da je konačna podjela bodova realan rezultat.

Poslije utakmice trener Mačve, Ivan Kurtušić, zadovoljan utakmicom, a posebno ozračjem, nije krio zadovoljstvo povratkom na poznati teren – Mislim da je rezultat danas i jednoj i drugoj ekipi bio u drugom planu i da su igrači malo i vodili računa da se netko ne ozlijedi sedam dana prije početka prvenstva. Bilo je lijepo biti u Brodu ponovno, na ovom terenu i među ovim ljudima. Meni je uvijek drago kada ovdje dođem i zahvalan sam ljudima iz Marsonije što smo ovu utakmicu na kraju uspjeli organizirati. Za mene su Slavonski Brod i Šabac, dva slična grada, na Savi su oba, otprilike ista populacija ljudi, Mačva je miljenik ljudi tamo kao što je Marsa ovdje i volio bih da se ta praksa nastavi i da sljedeći put mi njih ugostimo u Šapcu. Što se tiče nastavka prvenstva, nadam se da će Marsa ispuniti svoj cilj isto kao i mi - kazao je Kurtušić.Iako je u Marsinim redovima puno novih mladih, jedan od iskusnijih koji je odlučio ostati iako je imao poziva sa više strana, Selmir Mahmutović, zadovoljan je odrađenim pripremama i željno očekuje petak i nastavak sezone – Mačva je jedan vrlo dobar protivnik koji je jedan rang iznad nas, današnja utakmica je bila dobra provjera i mislim da smo pokazali što smo radili zadnji mjesec dana na pripremama i nadam se da ćemo ovu polusezonu igrati bolje i skupiti što više bodova. Čeka nas teško gostovanje u Opatiji, ali nema predaje, mi idemo svaku utakmicu na pobjedu. Dolaskom novog trenera promijenila se igra, traži od nas da igramo što se meni jako sviđa, da ne nabijamo loptu i da ne idemo samo na duge lopte. Nadam se da ćemo skupiti puno bodova, da ćemo ostati u ligi, a ja što duže u Brodu jer se ovdje osjećam dobro, kao kod kuće – rekao je Selmir. 

Sport

Na Europskom prvenstvu u duatlonu Marina, Marijana i Tomislav

Sport

Na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za žene u mlađim dobnim skupinama i brodske boksačice

Sport

Taekwondo klub Škorpion Gornja vrba na natjecanju u Zagrebu