Nakon teškog poraza u Sesvetama, danas je NK Marsonia ugostio dobru ekipu Mladosti iz Ždralova i doživio minimalan poraz od 0:1.

Da neće biti lako tražiti bodove protiv ekipe koja vrlo jasno artikulira svoje pretenzije prema vrhu tablice i borbi za viši rang, svakom tko prati 2. NL bilo je jasno. No, nije se Marsa lako predala, dapače imala je svoje prigode koje nije iskoristila i u konačnici ostala ponovno bez bodova.


Bijelo-crni stajali su dobro na terenu prvih pola sata, vratar Gujić je branio i držao rezultat, a dobru priliku za vodstvo imali su već u 19. minuti kada je lopta putovala paralelno s gol linijom, a ni Balentović ni Mahmutović nisu se najbolje snašli. No, najbolju prigodu za zgoditak domaći imaju u 67. minuti. Mahmutović izvodi slobodan udarac, lopta se odbija, dolazi do Perkovića i na kraju do Barišića kojem sa zemlje brani gostujući vratar. Potom trener vadi kapetana iz igre zbog grčeva, ulazi Zorica koji će par minuta poslije „skriviti“ gol u mreži Brođana. Naime, Šurmin je uputio udarac prema golu, a lopta se o Zoričina leđa odbija u gol za konačnih 0:1 i pobjedu Mladosti iz Ždralova.


Upravo tamo, u Ždralovima, ponikao je, od ovog proljeća novi vratar i danas ponajbolji na terenu u redovima domaćih, Patrik Gujić – Mladost je dobra ekipa, oni su svoje šanse iskoristili, mi svoje nismo. Imali smo tešku utakmicu prošli vikend, grozno je izgledalo, kritike su bile sa svih strana i žao mi je što smo danas izgubili jer smo pokazali pravi karakter ekipe. Ovo danas je bila ekipa koja je, ono prošli vikend nismo bili mi. Ovaj pristup danas je primjer kako treba nastaviti dalje. Moram i zahvaliti ovim prekrasnim ljudima koji su nakon onog rezultata došli u ovolikom broju. Pokazali su veliku volju i ljubav prema klubu i zbog njih mi je žao što nismo danas uspjeli uzeti bodove. - kazao je Gujić .

     

     

Sport

Na Europskom prvenstvu u duatlonu Marina, Marijana i Tomislav

Sport

Na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za žene u mlađim dobnim skupinama i brodske boksačice

Sport

Taekwondo klub Škorpion Gornja vrba na natjecanju u Zagrebu