Mladi i kreativni ljudi iz 20 županija i grada Zagreba natjecali su se u jednominutnim filmovima  a zadatak je bio iskazati osjećaj emotivne vezanosti uz sredinu u kojoj žive. Projekt Večernjeg lista i HRT-a pod nazivom „Moja.hr“ , a koji je i ove godine podržan od strane Ministarstva turizma i sporta te Hrvatske turističke zajednice pridružila se i Turistička zajednica Brodsko – posavske županije.  
 
Ovaj multimedijalni projekt zamišljen kao natjecanje mladih kreativaca u iskazivanju pripadnosti i privrženosti županijama u kojima žive, u obliku jednominutnog videa. 
 
Prezentacija svih projekata održana je ove godine 25. Lipnja u Vinkovcima. 
 
U jakoj konkurenciji video Brodsko – posavske županije  ekipa koju je angažirala TZ Brodsko – posavske županije je osvojila je treće mjesto. 
 
Cilj ovoga projekta je ponajprije poziv ljudima da dođu kod nas i sve to sami dožive!
 
Prvo mjesto je osvojila ekipa iz Istarske županije a drugo Grad Zagreb. 
 
Nagrade je uručila ministrica turizma i sporta gospođa Nikolina Brnjac.  
 
TZ Brodsko – posavske županije je angažirala ekipu u kojoj su sudjelovati Tomislav Zirdum i Martina Jelinić. Oni su svoju županiju prikazali kako je vide članovi plesne skupine hip-hop skupine „Sinovi“ koje vodi plesač i koreograf Tomislav Zirdum. 
 
Od ožujka, kada je TZ Brodsko – posavske županije  krenula sa realizacijom projekta i jednominutnog videa, proveli su niz promocijskih aktivnosti ; reportaže na HRT-u Dobro jutro Hrvatska, objave u printu – duplerica u Večernjem listu i Online objave na micrositeu moja hr.  
 
U žiriju za ocjenu su bili; savjetnica u kabinetu ministrice turizma i sporta Petra Mlačak Rosić, direktorica sektora za promociju HTZ-a Martina Srnec, profesor odnosa s javnošću i komunikacijski stručnjak Božo Skoko, kreativni direktor tvrtke i suvlasnik agencije Bruketa &Žinić&Gray Davor Bruketa, novinarka Večernjg lista Radmila Kovačević, dobitnik triju Zlatnih arena za montažu Hrvoje Mišić i autor projekta moja.hr, scenarist Alen Đurica.  
Novosti

Veći dio dana bit će uglavnom sunčano, poslijepodne lokalno mogućnost pokojeg pljuska

Novosti

Na blagdan Velike Gospe bit će podjednako uglavnom suho i sučano, te vrlo toplo

Novosti

Sutra je blagdan Velike Gospe, očekuju se veće gužve na cestama