Zajedno stvaramo uspomene...

Vaš Ebrod!


Dentalni asistenti/asistentice trebaju biti odgovorni, koncentrirani i savjesni u svom radu. Danas su vam predstavljamo maturante Srednje medicinske škole Slavonski Brod, smjer dentalni tehničar. 

Kod upisa u srednju školu bitno je upisati ono što stvarno želiš. Četiri godine su proletjele. Sad nam se bliži kraj, upisi na fakultet i stvarni život. Nama je malo teže s pripremama jer ne radimo prema gimnazijskom programu, no na kraju imamo svoju struku. Sad se pripremamo za norijadu, i vidjet ćemo što dalje.

Krešimir Udovičić


Na kraju mogu reći da nam je baš bilo super, profesori su bili odlični i uvijek korektni prema nama. Sve su to stručnjaci od kojih smo jako puno naučili. Uz to moram pohvaliti i sve ostale koji rade u školi, svi su nam izlazili u susret i pomagali nam. Škola je stvarno odlična. Mi konkretno imamo kabinet za dentalno asistiranje koji je vrhunski opremljen. To nam je jako puno značilo jer smo generacija koju je prekinula korona, pa smo ovdje mogli vježbati. Uz to, projekti koje škola provodi su nas prvenstveno naučili komunikaciji, kako se prema drugima ponašati i pripremaju nas za daljnji život. Pripremam se sad za maturu, planiram upisati fakultet, kriminalistiku. 

Fran Leović 


Učenici:

 • Razrednica: Ina Ćurković
 1. Krešimir Udovičić
 2. Fran Leović
 3. Kristijan Brezicki
 4. Ena Jerković
 5. Lana Jozić
 6. Magdalena Jurasović
 7. Leonarda Klarić
 8. Tanja Lazić
 9. Patricia Nikolić
 10. Nina Mikić
 11. Ivona Pavić
 12. Nika Marijanović
 13. Valentina Pasler
 14. Roberta Velečki
 15. Ivana Zrakić
 16. Mirna Žderić
 17. Tea Toman
 18. Gabrijela Joskić
 19. Marija Sesar
 20. Ana Varzić

 

Godišnjak maturanata

4 godine prošle su za tren, iz ove škole nosimo najljepše uspomene - poručuje 4.a razred Klasične gimnazije

Godišnjak maturanata

Disciplina, trud, rad, odricanje - ovim riječima opisali bi maturante sportskog razreda Klasične gimnazije

Godišnjak maturanata

Oni moraju biti spretne ruke da bi rukovali iglama i drugim laboratorijskim priborom, oni su zdravstveno-laboratorijski tehničari