U organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Brodsko-posavske županije, u Velikoj dvorani HVIDR-e jučer je upriličena  svečana dodjela priznanja i nagrada najboljim sportašicama i sportašima u protekloj 2022. godini. Na prijedlog Povjerenstva za izbor najuspješnijih, Izvršni odbor Zajednice donio je odluku o proglašenju najuspješnijih sportašica,sportaša i ekipa Brodsko-posavske županije za 2022. godinu.
 
Tako su kod muških i ženskih ekipa u županiji u prošloj godini najviše uspjeha imali članovi Kajak kanu kluba Olimpik. Za najuspješnijeg sportaša proglašen je član Boksačkog kluba Brod Gabrijel Veočić, dok je kanustica Marsonije Vanesa Tot ponovno najbolja sportašica u županiji u prošloj godini.
 
Nagradu za Životno djelo dobili su nogometaš Marijan Zovko, odbojkaš Željko Milošević i košarkaš Bernard Štraub. Za dugogodišnji uspješan rad kluba te za izuzetan doprinos razvoju sporta u Brodsko – posavskoj županiji priznanje je otišlo Šahovskom klubu „Đuro Đaković“. Nagrađeni su i rezultati mlađih dobnih uzrasta, a svečanosti dodjele priznanja i nagrada nazočila je privremena pročelnica UO za obrazovanje, šport i kulturtu BPŽ Anica Vukašinović.
Civil

Novi uspjeh brodskih tamburaša na međunarodnom natjecanju

Civil

Učenici Industrijsko- obrtničke škole postigli odlične rezultate na međužupanijskim natjecanjima, najuspješniji odlaze na državna

Civil

U jučerašnjoj akciji sankcionirano 10 prekršitelja prometnih propisa, policijski službenici nastavljaju i dalje pojačano nadzirati promet