Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, nadzirući promet, jučer (24. siječnja), u 10.50 sati, zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 35-godišnjak.

Utvrđeno je da se radi o recidivisti, koji je u razdoblju od dvije godine prikupio negativne prekršajne bodove, te mu je rješenjem Policijske uprave brodsko-posavske određeno da ne može podnijeti zahtjev za polaganje vozačkog ispita do 30. lipnja prošle godine, što isti nije učinio.

Policajci su ga jučer ponovno „ulovili“ za upravljačem automobila, a s obzirom na to da se radi o učestalom prekršitelju prometnih propisa, koji je pravomoćno kažnjavan radi prometnih prekršaja, od istoga je privremeno oduzet osobni automobil.

Policijski službenici protiv 35-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prometnih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Civil

Novi uspjeh brodskih tamburaša na međunarodnom natjecanju

Civil

Učenici Industrijsko- obrtničke škole postigli odlične rezultate na međužupanijskim natjecanjima, najuspješniji odlaze na državna

Civil

U jučerašnjoj akciji sankcionirano 10 prekršitelja prometnih propisa, policijski službenici nastavljaju i dalje pojačano nadzirati promet