foto: dt


SLAVONSKI BROD- Robert Špehar ponovno je trener NK Marsonia, potvrdio je klub na svojim stranicama. Nakon što se razišao s Marsom prije nešto više od tri godine, Špehar se vraća među bijelo-crne. Zadnji angažman u Slavonskom Brodu trajao je do jeseni 2018. g. kada se nakon poraza od Zrinskog iz Jurjevca pismom oprostio od kluba, igrača i navijača. Danas je odlučio obnoviti suradnju i pomoći Marsi na njenom putu ka vrhu tablice.


„Vraćam se u svoj klub, u kojem sam bio, u kojem sam u zadnjem svom mandatu osvojio županijski kup i napravili smo puno velikih stvari - bili smo nadomak 2. lige. Tada, kada sam bio pozvan u Marsoniju, je gorilo, nije bilo dobro, trebalo je, što se kaže, vadit kestenje iz vatre i uspjeli smo. Prošlo je evo par godina, ponovno je Marsonia u jednoj nezavidnoj situaciji. Ulazak u novoosnovanu jedinstvenu 3. ligu je jako daleko. Dobio sam poziv od predsjednika Galovića da se vratim u klub, podržali su me u toj priči cijela uprava i izvršni odbor, a drago mi je i da se g. Marić vratio u klub, on je imao veliki utjecaj na ovaj moj povratak. Htio bih reći da ona ljubav koju sam osjetio od Brođana, od navijača i Legije, koja mi je stalno u srcu, jednostavno prevagnula, bez obzira što možda izgleda nemoguće dostići to 3. mjesto. Imam takvu žar, ljubav i vjeru u sebe i dečke koje ću zateći u klubu da ne samo da ćemo probati dostići treće mjesto, nego ćemo pokušati i prvo. Marsonia jednostavno ne zaslužuje da završi u 4. ligi - rekao je Špehar i dodao - Ja dolazim punog srca i radit ću za Marsoniju 24 sata dnevno, kao što sam radio i zadnji put i dat ću sve od sebe da Marsonia ne završi u 4. ligi.


Svjestan je stanja u kojem se klub trenutačno nalazi, ali to mu, kaže, predstavlja dodatnu motivaciju- To je čak i jedan razlog plus, što stanje u ekipi nije dobro. Puno igrača je otišlo, tko će doći, to neće, ne znam... Jednostavno želim završiti sve te priče, to me ništa ne zanima. Iz ekipe koju zateknem pokušat ću izvući maksimum - motivirat ih da shvate u kakvom klubu igraju i s kakvom tradicijom. Pozvat ću sve navijače ponovno, jer bez njih nije moguće ništa ostvariti. Imao sam njihovu podršku prije, nadam se da ću imati i sad, stoji u Špeharovoj izjavi na fejs stranici NK Marsonia.

 

 

 


/dt/

Sport

Sjajni nastupi Marsonije u Srbiji i Bosni i Hercegovini

Sport

Početak prvenstva sve bliži, Marsa uspješna i u posljednjoj provjeri protiv Slavonije

Sport

Marsa ekipirana i spremna za novu sezonu