Nakon što su prošle godine, upravo u vrijeme Adventa, područje Turističke zajednice Zlatnog Papuka, Općine Velika i cijele Požeško slavonske županije, napravile značajan iskorak potvrđujući se kao cjelogodišnja kontinentalna destinacija, priča je ponovljena i ovih blagdana. Simbolično, na blagdan svetog Nikole, puštanjem lampiona u zrak i paljenjem 200 tisuća lampica, u Aquaparku Shhhuma oživjela je Ninina čarobna shhhuma, jednomjesečna adventska manifestacija prepuna sadržaja u kojoj će uživati i mali i veliki. Posebna zimska idila i Advent kakav još niste doživjeli, u ugođaju stoljetne šume i Parka prirode Papuk, uz niz kulturno-zabavnih događaja i bogatu eno-gastro ponudu, sve one koji navrate čeka sve do 6.siječnja iduće godine. Otvorena uz zvuke glazbe, igru i ples onih najmanjih, efektnu svjetlost lampiona i klizalište, središnja adventska manifestacija Požeško slavonske županije i ovog dijela kontinenta, gostima i posjetiteljima ponudit će pregršt iznenađenja i blagdane pretvoriti u bajku.
 
Zadovoljstvo manifestacijom iza čije su organizacije mjeseci studioznih priprema i rada izrazio je direktor Turističke zajednice Zlatni Papuk, Tomislav Galić, ističući kako je Ninina čarobna shhhuma najbolji završetak ionako kvalitetne turističke godine na području destinacije. "Još je jedan ovo dokaz kako Slavonija itekako ima što ponuditi i pokazati, unatoč našoj samozatajnosti i sramežljivosti. Potvrdit će to i ovogodišnji jednomjesečni event u Aquaparku Schhhuma koji je okupio veliki broj domaćih OPG-a, proizvođača eno-gastro proizvoda, prezentiranih na moderan način, po guštu suvremenog gosta, ispunjen zabavom, jedinstvenim ambijentom ali i brojnim iznenađenjima, poput nove dječje zone i niza koncerata lokalnih ali i regionalnih zvijezda. Razlog je to da svakako ovih blagdana navratite u Veliku, na jednodnevni, pa i višednevni izlet, spajajući zabavu sa šetnjom po prirodi, posjetom Jankovcu, Kući Panonskog mora. Uz izgradnju hotela za koju godinu, sve veći broj smještajnih kapaciteta po domaćinstvima, ali i podršku svih lokalnih dionika, bit će ovo kompletna priča kojom ćemo, siguran sam, privlačiti goste tijekom cijele godine. Dodajmo tome i naše, već prepoznatljive manifestacije, brojne planove i ideje za iduću 2023.godinu, pristup gostima na moderan način i eto prilike za uspjeh kojim ćemo se svi ponositi. ", zaključio je direktor Galić, dodajući kako se, zahvaljujući, prije svega, obitelji Šutalo, investitorima u priču zvanu Aquapark Shhhuma, županijskoj Turističkoj zajednici i Općini Velika, s pravom mogu pohvaliti najljepšim Adventom ne samo na području Požeško slavonske županije, nego i puno šire.
 
Nakon službenog otvorenja, bogat program ovogodišnje Ninine čarobne shhhume nastavlja se i narednih dana zabavom za sve uzraste za što će se, uz velike regionalne zvijezde, pobrinuti i brojni DJ-i, lokalna kulturno-umjetnička društva, tamburaški sastavi, a uz Svetog Nikolu, Krampusa i Djeda Mraza, navratit će i mali plesači i plesačice, mađioničari i kazalištarci. Navratite i vi i uživajte u istinskoj blagdanskoj čaroliji.
 
 
Izvor: STartVOX

 

Lifestyle

Možda u kući držite tisuće eura, a da to ni ne znate, lego kockice, Casio satove, polaroid fotoaparat

Lifestyle

Riješite ih se: Šest stvari koje unose negativnu energiju u dom

Lifestyle

Ako imate ovu aplikaciju, odmah ju obrišite! Mogla bi vam isprazniti tekući račun