Na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu danas se održao posljednji ispraćaj svećenika Davida Sluganovića, župnika Svete Obitelji u Slavonskom Brodu. Prije sprovodnih obreda održana je sveta misa zadušnica u crkvi Svete Obitelji, a uz obitelj velečasnog Davida, na posljednjem ispraćaju prisustvovali su mnogi građani, kolege i bliski prijatelji u čijim je životima ostavio trag. Na sprovodu je prisustvovao i gradonačelnik Mirko Duspara koji se obratio sljedećim riječima: 
 
"Samo neki među nama imaju sreću u životu sresti ljude koji im pokažu kuda krenuti i koji ih na tom putu hrabre. I samo neki među nama imaju sreću da su se ti izuzetni ljudi upravo njima okrenuli. Ja sam imao tu sreću. Iznad svega ovoga ostaje tiha tuga i duboka praznina koja se ne može ispuniti niti protekom vremena, niti bilo kakvim riječima. Dragi Davide, hvala ti na svemu."
 
Velečasni David Sluganović  rođen je u Nijemcima, 11. travnja 1958. godine, a za svećenika je zaređen 29. lipnja 1984. godine. Službu župnika u brodskoj Župi Svete Obitelji obnašao je čak 37 godina te ga je Grad Slavonski Brod za pastoralni rad i karitativno djelovanje 16. svibnja 2002. godine odlikovao Nagradom za životno djelo „Zlatna čaplja“.
Civil

Još jedno vozilo isključeno iz prometa zbog tehničke neispravnosti

Civil

Sve je više pokušaja krijumčarenja osoba na našem području

Civil

U požaru uništeno 2500 kvadrata suhe trave i drveni objekt, nema ozlijeđenih