Nakon Đakova, pobjednički niz nastavljen i na jezeru Šoderica! Ovog puta uz Marsonia Brodway, na turnir je otišla i podgrupa starijih sugrađana, "Starija gospoda", koja postaje od ovog turnira konstanta. Ipak oni imaju aute, vozače, a i znaju dovesti do cilja bez da ih policija kažnjava zbog nevezanja pojasa. I imaju lakšu nogu na gasu ( al zato upale svako crveno svjetlo na podravskoj magistrali).
 
Mlade snage Marsonia Brodway bez problema su pobjedili domaćina sdpirane s visokih 6:0, te velikog favorita vk_garestin iz Varaždina za koje su igrali igrači iz Slovenske lige s autoritativnih 8:3 te im vratili za neke prijašnje poraze te tako i prije zadnjeg kola osvojili turnir. Dominantno, superiorno, i u napadu i u obrani. U napadu Josip Levak, Kristian Šimić i Štefan Dankić funkcionirali nadmoćno. U obrani i otvaranju kontri Filip Kolesarić, Karlo Levak i Antonio Princip. Luka "profesor" Šimović je samo nadgledao i raspoređivao( radijus kretanja kao Robert Prosinečki)Na golu Anto Kopljar se dosađivao.Sve bolja uigranost koja će im trebati u narednoj sezoni VAL lige.
 
Podgrupa "Starija gospoda", umorna od vožnje, praćenja GPS ( izgubili se samo tri puta), pratili 32 kamere za brzinu, stajanju na svakom semaforu, traženju smještaja za mlade snage ( ipak je kuća 50m od jezera pa je nisu pronašli) nisu u prve dvije utakmice pokazali što znaju. Pogotovo u drugoj protiv domaćina. U prvoj su imali zadatak izmoriti Varaždince zbog Marsonije Brodway. Izmorili su ih... a još više sebe. Umor ih je stigao protiv domaćina. Izgubili su nesretno 3:5. A i bili su gladni. Poslije ručka i odmora, igrali su za prestiž s mladim brodskim snagama. A tu su stariji sugrađani pokazali pravo lice i pobjedili 4:2. Marsonija Brodway ima sreće što su "starci" zakazali u prve dvije utakmice. 
 
A na turniru svega. Ručak, večera, neograničenih napitaka, majica u više boja, koncert grupe ogenj_ethno, bojanje lica ( uz roza majice, hit za neke članove Brodwaya). Naravno, pehara i medalja...
 
Neki opet zaradili na blabla car, neki mlađi pokazali da mogu i znaju voziti, neki nisu stigli na vrijeme ( naravno, išli HŽ-om), neki ravno iz Zagreba. Neki se već ubilježili za naredni turnir. Neki...
 
Slijedi Lipik već slijedeći vikend.
Sport

Marsonia Brodway osvojila Šodericu

Sport

Brođanke osvojile treće mjesto u Odžaku na turniru u odbojci na pijesku

Sport

Čak 12 medalja osvojili su kajakaši Marsonije na Otvorenom prvenstvu Vojvodine