Foto:ilustracija


I ove godine, putem web-aplikacije „Prometna učilica“, provest će se natjecanje iz poznavanja prometnih propisa. Ovo je 13. natjecanje za učenike osnovnih škola te 4. natjecanje za učenike srednjih škola.
 
Web-aplikacija „Prometna učilica“ namijenjena je učenicima svih razreda osnovnih i srednjih škola za učenje i provjeru znanja iz prometnih propisa, a nalazi se na Internet adresi: http://ucilica.skole.hr.
 
Na natjecanju mogu sudjelovati svi učenici osnovnih i srednjih škola na području brodsko-posavske županije i to pojedinačno, a isto tako i za svoj razred i za svoju školu, zajedno s drugim učenicima.
 
Natjecanje se u cijelosti provodi na stranicama Prometne učilice i dovoljno je da se učenik prijavi svojim korisničkim podacima, potvrdi svoj razred i podatke te ostvari što više bodova.
 
Natjecanje traje od 20. siječnja do 12. ožujka 2022. godine.
 
Za najbolje osnovne škole, najbolji razred osnovne škole, najbolje učenike i voditelja najboljeg razreda osnovnih škola, kao i za najbolje srednje škole i njihove učenike i voditelje natjecanja predviđene su nagrade. 
 
-Ovim putem pozivamo sve škole i sve učenike osnovnih i srednjih škola da pristupe natjecanju i pokažu svoje znanje iz poznavanja prometnih propisa u sklopu „Prometne učilice“.- poručuju iz PU brodsko-posavske.
 
 
 
 
 
 
/ebrod/
Novosti

Jutro osjetno svježije: Danas sunčanije i toplije nego jučer, temperatura ide do 25°C

Novosti

Ratni vihor odveo je malu, ali vrhunski uvježbanu ekipu na gotovo sva bojišta Hrvatske, "Šimini anđeli pakla" obilježavaju obljetnicu

Novosti

Brodskim maturantima danas potvrdili datum za norijadu, veselje stiže