Da je Brodsko-posavska županija destinacija "za prste polizati" ovaj vikend potvrdilo je pet hrvatskih gastro i travel influencera.
 
Domagoj Jakopović RibafishKasandra Draganić iz Vilicom kroz Hrvatsku, Darko KontinAntonija Jagodić te Nika Borovac iz Punkufer.hr iskusili su ono najbolje od županije u sklopu destinacijske marketinške kampanje “Gdje usput postaje cilj” Turističke zajednice Brodsko-posavske županije.
 
U subotu, 9. rujna probali su modernu interpretaciju tradicionalnih slavonskih specijaliteta na ranču Ramarin gdje su letjeli i jahali. Uz pratnju vodiča Vere Pudić obišli su znamenitosti i centar Slavonskoga Broda nakon čega su se zabavili u Funky Pipa baru na “Pivaj s Ribom”, događaju posvećenom degustaciji craft piva s područja županije. Degustaciju piva iz Bošnjak Beer&Gin-a te Funky Brewery-a vodio je iskusni pivski sommelier, Ribafish uz moderatoricu Maju Ćurić. Nakon degustacije zasladili su se burgerima iz Hedonista koji nudi svjetske klasike u street food varijanti na način chefa Blaža Šokića i supruge Anje.
 
U nedjelju,10. rujna doručkovali su tradicionalni slavonski doručak u restoranu Uno, obišli dragulj županije, Petnju, a svoj posjet završili su zabavom u Adrenalinskoj šumi Bebrina te ukusnom svježom ribom iz Ribarske kuće
 
Njhov uzbudljivi vikend očarao je i preko 120 tisuća pratitelja na Instagramu te drugim društvenim mrežama.
 
“Sve me je oduševilo. Najela sam se, zabavila i uživala - sve što je potrebno za savršen vikend. Znam da još toliko toga trebam probati i doživjeti u Brodsko-posavskoj županiji i zato jedva čekam povratak”, komentirala je Kasandra Draganić.
 
Kampanja “Gdje usput postaje cilj” je važan korak u promociji gastro ponude kao razloga dolaska u Brodsko-posavsku županije, ali i osvještavanja o brojnim doživljajima koje županija nudi.
 
“Ovom suradnjom htjeli smo pokazati da Brodsko-posavska županija ima fantastičnu gastronomiju, zanimljiva mjesta i jedinstvene doživljaje koji su jednako vrijedni kao i oni u drugim dijelovima Hrvatske te ih treba iskusiti”, istaknula je Ružica Vidaković, direktorica Turističke zajednice Brodsko-posavske županije. 
News

Obavljeno još jedno ispitivanje kvalitete vode na Poloju, Sava je sigurna za kupače

News

Komunalac predstavio novi digitalni servis za građane, evo o čemu je riječ

News

Započeli su radovi na katastarskim izmjerama u tri općine Brodsko-posavske županije