Brodski harmonikaški orkestar Bela pl. Panthy, pod vodstvom dirigentice Sanje Nuhanović, održao je koncert u Glazbenoj školi u Slavonskom Brodu, uz goste dirigenticu Saru Sučić Šimunović i Orkestar škole harmonike. Koncertu su prisustvovali gradonačelnik Mirko Duspara i zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača.
 
Škola harmonike, osnovana 2022. godine, formirala je dvije grupe polaznika koji su svoje vještine prezentirali na javnim produkcijama i Božićnim koncertima. Orkestar je također nastupao u dječjim vrtićima i na međunarodnim festivalima, poput onog u Virovitici 2024. godine. Voditeljica Škole harmonike je mag. mus. Sara Sučić Šimunović.
 
Tijekom svojih pedeset godina postojanja, orkestar je osvojio brojne nagrade na domaćim i međunarodnim natjecanjima, uključujući četiri Grand Prixa i sedamnaest prvih nagrada. Posljednje zlato osvojili su na prestižnom festivalu Confédération Mondiale de l’Accordéon 2021. godine.
 
Koncertu su prisustvovali gradonačelnik Mirko Duspara i zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača, stoji u objavi Grada.

 

Magazin

Podrška brodskim obiteljima: Oprema za bebe stigla u pet brodskih obitelji

Magazin

33. obljetnica 3. bojne 3. gardijske brigade “Kune” obilježena u Slavonskom Brodu!

Magazin

Do 8. kolovoza: Javni poziv za sufinanciranje pripremnog tečaja za djecu branitelja i branitelje