Boksački klub Brod  dobio je još jedno pojačanje. Naime, jučer su potpisali ugovor s novim trenerom, Dragom Mijićem koji će uz trenere Peru Veočića i Marija Jukičića svojim iskustvom i znanjem dati značajni doprinosu u razvoju kluba. 


-Drago Mijić već je poznat kao iskusni trener koji je bio na dvije Olimpijske igre. Ova vijest sugerira da će klub imati snažan stručni stožer koji će moći pružiti kvalitetan trening i podršku svojim boksačima. S obzirom na Mijićevu dugogodišnju karijeru i iskustvo, njegovo prisustvo u klubu bi trebalo pružiti značajnu prednost i poticaj za razvoj mladih boksača, kao i priliku za napredak za sve članove kluba.
Našem najtrofejniji boksaču europskom prvaku Gabrijelu Veočiču bit će velika pomoć za kvalifikacije za olimpijske igre koje zahtijevaju izuzetno visok nivo boksačke tehnike, taktičke sposobnosti i kondicije, tako da bi kvalitetan trener poput Drage Mijića mogao biti ključni faktor u postizanju što većeg uspjeha.- kazao je predsjednik kluba Matej Pudić. 

Sport

Na Europskom prvenstvu u duatlonu Marina, Marijana i Tomislav

Sport

Na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za žene u mlađim dobnim skupinama i brodske boksačice

Sport

Taekwondo klub Škorpion Gornja vrba na natjecanju u Zagrebu