Sb portal - EBROD.net
OBJAVLJENO: 02.05.2018 18:55

Uređujete kuću ili stan? Pet jako dobrih razloga za namještaj po mjeri

Jeftinije, kvalitetno, dugotrajno, potpuno prilagođeno prostoru i vama te ekološki. Ovih pet razloga trebalo bi biti dovoljno da prilikom uređenja doma razmislite o izradi namještaja po mjeri.

 

SLAVONSKI BROD- Da bismo životni prostor mogli uistinu nazvati domom, prvi je preduvjet da se u njemu uistinu osjećamo ugodno. Da bismo to postigli interijer mora i stilski i vizualno i funkcionalnošću odgovarati svim ukućanima. A to nije jednostavno. Zbog toga, uređenje interijera često mora odgovoriti na više zahtjeva nego biste isprva pomislili. Osim funkcionalnosti svi želimo i prostor u kojem ćemo se osjećati ugodno što često ne znači samo praktičnost nego i izbor pravih boja, detalja, vrsta namještaja i materijala. Zbog toga uređenje doma postaje projekt koji zahtjeva vrijeme i promišljanje, a nije samo investicija, odnosno trošak. Ako uređujete novi stan, kuću ili postojeći životni prostor prilagođavate novim životnim prilikama, svakako razmislite o namještaju po mjeri. Za to postoji najmanje pet dobrih razloga. Svakako, izradu prepustite stručnjacima, stolarima, ali im iznesite svoje želje i potrebe, poslušajte njihove prijedloge, pogledajte rješenja i – otisnite se u projekt stvaranja doma po mjeri.

Namještaj po mjeri je često jeftiniji od kupovine gotovog namještaja u specijaliziranim trgovinama za opremanje doma. Namještaj po mjeri podrazumijeva da nacrte, izradu i montažu ne plaćate dodatno već je uključena u ukupnu cijenu projekta. Budući da se namještaj izrađuje u potpunosti po vašim željama, često s jednim komadom namještaja možete riješiti više zahtjeva što znači uštedu prostora i novca.

Izaberete li prave materijale i okove, dobili ste namještaj koji je kvalitetan i dugotrajan. Iako neke detalje želite mijenjati kako se mijenjaju stilovi, trendovi ili vlastiti ukus, neke komade ili čak prostore, poput kuhinje, svakako želite opremiti da traju duže i služe od prvog trenutka maksimalno funkcionalno.

Namještaj po mjeri je u potpunosti prilagođen prostoru za koji se izrađuje. Jedino pravi, kvalitetni, ugradbeni ormar može zamijeniti nekoliko jedinica za odlaganje obuće, odjeće, posteljine i tekstila za kućanstvo. Odaberite mjesto u vašem domu kojeg smatrate savršenim za veliki ugradbeni ormar i posao prepustite stručnjacima. Za inspiraciju posjetite Iverpanove prodavaonice i pogledajte asortiman košara i liftova te rasvjete za ormare. Dok ste tamo izaberite i najmodernije i najkvalitetnije ručkice ili se jednostavno odlučite za klizna vrata s ispunama po vlastitom izboru.

Želite li “zeleno”, svakako se odlučite za namještaj po mjeri. Iverpan nudi pločaste materijale i laminatne podove s najvišim ekološkim certifikatima. Osim pločastih materijala, zatražite i vijke tvrtke Spax koji imaju ekološki odobren antikorozivni premaz. Jedino birajući dobavljače i materijale možete biti sigurni da u svoj prostor unosite proizvode koji podižu kvalitetu življenja.

Ne zaboravite uključiti sve ukućane u projekt izrade namještaja po mjeri. Neka uređenje vašeg životnog prostora bude zabavno i inspirativno. Ipak je to prostor u kojem se opuštate i družite i želite mu dati osobni “potpis”.

Kad uređujete kuću ili stan nezaobilazan je Iverpan jer na jednom mjestu možete pronaći sve za izradu namještaja po mjeri i puno više. Od sada i u Slavonskom Brodu na adresi Sjeverna vezna cesta 81.

 

   

 

 

 

 

 

/PROMO/

Vijesti
Danas sveta misa i blagoslov novoizgrađenog Stadlerova centra

Stadlerova spomen kuća izgrađena je u spomen na vrhbosanskog nadbiskupa Josipa Stadlera koji je rođen u Slavonskom Brodu.

Danas sveta misa i blagoslov novoizgrađenog Stadlerova centra

Udruge otvaraju svoja vrata zainteresiranim građanima tijekom trodnevne manifestacije

Dani otvorenih vrata udruga 2018.

Udruge otvaraju svoja vrata zainteresiranim građanima tijekom trodnevne manifestacije

Cijene rastu, kuće u Slavonskom Brodu skuplje od onih u Osijeku

Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako su prosječne tražene cijene kuća tijekom travnja zabilježile više vrijednosti nego u istom mjesecu prijašnjih godina.

Cijene rastu, kuće u Slavonskom Brodu skuplje od onih u Osijeku

Europa preporučila Hrvatskoj porez na nekretnine i što kasnije u mirovinu

Prošle godine Hrvatska je dobila pet preporuka, a ove godine je to smanjeno na četiri, iako u sadržajnom smislu ima vrlo malo promjena.

Europa preporučila Hrvatskoj porez na nekretnine i što kasnije u mirovinu

Znate li da u Gradskom parku raste jedinstveno stablo ginko?

Novogradiški gimnazijalci obilježili Europski dan parkova.

Znate li da u Gradskom parku raste jedinstveno stablo ginko?

Mladi ste i želite naučenu teoriju pretvoriti u praktično znanje, vrijeme je za uputiti se u svijet

AIESEC je najveća neprofitna međunarodna organizacija mladih ljudi koja djeluje u 127 zemalja.

Mladi ste i želite naučenu teoriju pretvoriti u praktično znanje, vrijeme je za uputiti se u svijet