Sb portal - EBROD.net
OBJAVLJENO: 26.10.2016 11:57

U zadovoljnom tijelu zadovoljan duh

Spartan treningom do željene figure.

 

SLAVONSKI BROD- Već neko vrijeme ljudi u Slavonskom Brodu na ovaj ili onaj način znaju za Spartan tre-ninge koje vodi Tomislav Siser. U današnje doba svakodnevno se povećava broj svih onih koji su itekako svjesni potrebe za tjelovježbom - ali tjelovježbom koja mora biti kvalitetna, ali i prilagođena određenim dobnim skupinama, različitim tjelesnim formama kao i raznolikim zahtjevima klijenata. Spartan treninzi by Tomislav Siser, na svu sreću, odgova-raju na sve zahtjeve koji se nađu pred njima - i to je ono što ih čini uspješnom tvornicom pozitivnih ljudskih priča.


Jedan od pionira koji se kune u uspješnost programa je i Spartanac Veselko koji je, u samo tri mjeseca Spartan programa, uz redovne treninge i promjenu prehrambenih navika izgubio 32 kilograma. Iako su ovakvi nevjerojatni rezultati ipak rijetkost, ovdje možemo pronaći jako mnog pozitivnih priča i ishoda. Spartanka Lucija kroz smijeh je ispričala:
- „Koliko su vam treninzi dobri govori i moja vaga! Jučer me šokiralo kada sam shvatila da sam 4 kg riješila u zadnjih mjesec dana, i to isključivo zato što idem na treninge četiri puta tjedno.”
Naravno, nisu svi Spartanci isti, pa tako nisu niti njihove želje - dok je Veselko trebao kompletan zaokret svog života, a Lucija samo dovođenje u formu, svatko je tu potpuni individualac. Tako uz sve njih imamo i Lanu koja je prvo ‘tesala’ liniju, a sada, nakon gubitka više od sedam kilograma, radi na tome da vaga ne ide više dolje, ali da se tijelo učvršćuje i zdrav duh napreduje.

Svi naši sugovornici složni su u jednom - ovo je njihovo slobodno vrijeme, njihov termin koji su odlučili posvetiti sebi, i to baš na Spartan treninzima by Tomislav Siser, disciplinom koja kombinira vježbe insanityja, crosfita, kettlebella, pilatesa, aerobika, TRX-a i mnogih drugih. U ponudi postoje različite grupe koje se izabiru na temelju vlastitih preferencija i fizičkih sposobnosti. Spartan tako nudi „StartOut“ program u jutarnjem terminu prilagođen svim vrstama vježbača, a posebno onima koji rade u smjenama i željni su dan započeti treningom. „Spartan“ program je namijenjen osobama koje se redovno bave sportom jer se sve vježbe izvode sa rekvizitima i sa dodatnim opterećenjima (girje, utezi, gume i sl.). Cilj je pretvaranje masnih naslaga u mišićnu masu, a najviše se radi na snazi, jakosti i mišićnoj izdržljivosti u kombinaciji sa brzinom, fleksibilnosti, agilnosti itd. „Bodyweight” program namijenjen je onima koji žele više i jače, ali bez rekvizita, dok je večernji StartOut namijenjen početnicima i vježbačima zrelijih dobnih skupina.

Ekipa u čije ruke se namjeravate prepustiti je iskusna, uigrana i vječno u potrazi za no-vim pristupom zdravom načinu življenja, baš kako bi se izbjegla monotonija, dosada i zasiće-nje kod vježbača.
- Meni je na treningu sve samo zadovoljstvo, od druženja sa divnim i normalnim lju-dima pa do ovog dijela koji me moram reći baš iznenadio, a odnosi se na vidljive rezultate. Svugdje sam probala, ali nikad nije bilo tako. Sada mi samo preostaje učvrstiti se! - zado-voljno zaključuje jedna od Spartanki.
Da ne bi sve ostalo samo na tome, Spartan treninzi by Tomislav Siser uskoro dolaze sa velikim novostima koje će uključivati i otvaranje najvećeg i najmodernijeg sportskog centra za grupne treninge u gradu! Onima kojima je ipak potrebno više poticaja, mogu saznati i točan raspored treninga i na službenoj facebook stranici https://www.facebook.com/spartantomislavsiser/ gdje će saznati i sve novosti, a mogu se i javiti porukom te dobiti odgovore na sva pitanja. Teško da ćete uz ovakvu ekipu pronaći do-datan razlog da se ne dignete s kauča i prošetate do Malog Pariza.


Informacije i UPISI putem službene FB stranice https://www.facebook.com/spartantomislavsiser/ ili na mail udrugakolos.sb@gmail.com
Pridruži nam se i TI!

 

        

 

       

 

     

 

 

 

 

/ebrod/ promo/

 

      

Najčitanije
Lifestyle
Važna obavijest za potrošače: s tržišta se povlači još jedan proizvod

Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je u utorak o opozivu proizvoda.

Važna obavijest za potrošače: s tržišta se povlači još jedan proizvod

S kombinezonom ne možete pogriješiti, možete ga nositi u svako doba dana

Brza i efikasna rješenja za stylish outfite.

S kombinezonom ne možete pogriješiti, možete ga nositi u svako doba dana

Uklanjanje celulita specijalno dizajniranim drvenim rolerima i u našem gradu, samo u studiju Calliope

Prilika je tu, medioterpijom do savršenog tijela.

Uklanjanje celulita specijalno dizajniranim drvenim rolerima i u našem gradu, samo u studiju Calliope

Možda niste znali, kupnju preko interneta ne štiti Zakon o zaštiti potrošača

Građane također muči netransparentnost cijena u pojedinim internet-trgovinama.

Možda niste znali, kupnju preko interneta ne štiti Zakon o zaštiti potrošača

Upozorenje epidemiologa: Prijete li nam epidemije ospica, rubeole i zaušnjaka

Ugrožen kolektivni imunitet.

Upozorenje epidemiologa: Prijete li nam epidemije ospica, rubeole i zaušnjaka

Uzimaju odjeću petkom i vraćaju je nakon vikenda neopranu, ali nošenu

Užasna iskustva prodavačica s mušterijama koje žele povrat novca.

Uzimaju odjeću petkom i vraćaju je nakon vikenda neopranu, ali nošenu