Sb portal - EBROD.net
OBJAVLJENO: 13.09.2017 21:45

Naša ljepotica, Valentina Jackiv nakon priprema u Vinkovcima, spremna je za finale izbora za Miss Hrvatske

Radosna što je dio cijele priče, Valentina očekuje dobar rezultat ali i dalje sve doživljava kao dobro iskustvo u kojem je puno naučila.

 

SLAVONSKI BROD- Ove godine pripreme izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta održale su se od 4. do 9. rujna u Vinkovcima, po prvi puta u istočnom dijelu Hrvatske, u našoj lijepoj Slavoniji. Predstavnice hrvatskih županija, njih devetnaest, među kojima i naša lijepa Missica Brodsko- posavske županije Valentina Jackiv.
- Obveze i zadaci trajali su nam po cijele dane, od ranog jutra do kasnih večernjih sati, no izvršavale smo ih s osmijehom na licu i dobro se zabavljajući. U relativno kratkom vremenu sve smo se zbližile i postale jedna drugoj podrška. Devetnaest cura, a svaka je posebna na svoj način i svaka ima 'ono nešto'.- rekla nam je Valentina.
izbor za Miss Hrvatske održati će se 26.rujna u Biogradu na Moru. - Mnogi ljudi smatraju da je izbor za Miss još jedan u nizu izbora ljepote, no to je daleko ozbiljniji i profinjeniji izbor. Miss Hrvatske ne karakterizira samo ljepota, nego i određena znanja i postignuća. Sve smo morale proći provjeru iz pet kategorija - sport, intervju, talent, top model i multimedija. Bile smo upućene u sve detalje te iz svake kategorije imale edukaciju, a naučeno će nam zasigurno koristiti i dalje u svakodnevnom životu. –


Kroz razgovor Valentina nam je posebno bih izdvojila edukaciju zagrebačke škole za modu i dizajn Profokus koji je partner izbora. Tema predavanja bila je šminkanje i njega kože- Raspravljali smo i analizirali svaku od nas ponaosob i tu sam naučila puno zanimljivih detalja. Među sponzorima izbora je i Studio Marcela koji čini tim profesionalnih stručnjaka za njegu i oblikovanje kose, a jedan od zadataka iz multimedije bio je objaviti fotografiju s nekim od njihovih proizvoda. Jako me razveselilo što je upravo moj uradak proglašen najboljim i što sam osvojila paket proizvoda za njegu kose.- kaže Valentina.

 

             

 

Kandidatkinje za titulu najljepše Hrvatice natjecale su se u Vinkovcima u kategoriji intervju i multimedija te u kategoriji sporta i fitnesa, top modela i talenta.
- U kategoriji sport mentor nam je bio član MBS centra Zoran Pajić. Prolazili smo osnovne vježbe za određene dijelove tijela te na temelju svojih postignuća dobili bodove. Sve se odvijalo u prirodi i bilo je jako zabavno. Intervju nam je vodio jedan od najsimpatičnijih novinara Nove TV, Davor Garić. Sve smo bile maksimalno opuštene, a pričanje pred kamerom postalo nam je kao 'pričanje na kavi s frendicom', kako bi to Garić rekao. Također smo imale edukaciju s glavnom urednicom časopisa Ljepota i zdravlje, Martinom Požgaj. Tada smo morale dati intervjue te o sebi napisati sastavak na engleskom jeziku. Mentorica Top model kategorije bila je svima nam poznata i slavna Tihana Harapin Zalepugin. Gledala je držanje, hod ali i ponašanje svih djevojaka. Ova kategorija mi je definitivno najbolje sjela, tu sam se pronašla.- priča Valentin.

Djevojke su imale čast sudjelovati u otvorenju folklorne manifestacije Vinkovačkih jeseni odjevene u narodne nošnje svojih županija. Valentina je nosila "brđansku" nošnju koju joj je ustupio Folklorni ansambl Broda.
- Na kraju želim još reći da je direkcija Miss Hrvatske pokrenula humanitarni projekt nazvan Ljepota sa svrhom a ove godine u suradnji s udrugom Debra i Kutjevom d.d. pokrenut je humanitarni projekt "Njegujmo život" za pomoć djeci "leptirima" odnosno djeci s jako osjetljivom kožom kojima je svaki dodir bolan, a smisao je prikupiti novac za liječenje koje je jako skupo. I mi smo sudjelovale pomažući na štandu vinarije i dijeleći letke. - završila je Valentina Jackiv, najljepša djevojka Brodsko- posavske županije kojoj želimo puno uspjeha u Biogradu.

 

           

 

 

 

 

 

/IP/

Najčitanije
Lifestyle
S urbanim i mladenačkim kombinacijama nikada nećete pogriješiti

Sunčana i topla jesen za kombinacije mladenačkog izgleda.

S urbanim i mladenačkim kombinacijama nikada nećete pogriješiti

Modni detalj, umjetno krzno, nezaobilazna kombinacija i ove jeseni

Čupavi modni dodatak od umjetnog krzna.

Modni detalj, umjetno krzno, nezaobilazna kombinacija i ove jeseni

Poštede nije bilo za nikoga, slavonskobrodski "Život na vagi"

Turneja po Hrvatskoj RTL-ov showa "Život na vagi" okupila Brođane u dvorani Vijuš.

Poštede nije bilo za nikoga, slavonskobrodski "Život na vagi"

Brodske rekreativke na međunarodnom odbojkaškom turniru u Splitu

Na turniru su se okupile ekipe iz Hrvatske, Slovenije, Srbije.

Brodske rekreativke na međunarodnom odbojkaškom turniru u Splitu

Podaci HZZO-a pokazuju, broj osiguranika smanjen za 50.000

Razlozi su iseljavanje, smrt, natalitet i vlastita krivnja za gubitak osiguranja.

Podaci HZZO-a pokazuju, broj osiguranika smanjen za 50.000

25.rujna obilježava se  Svjetski dan ljekarnika

Ljekarnik- vaš partner u zdravlju.

25.rujna obilježava se Svjetski dan ljekarnika