Sb portal - EBROD.net
OBJAVLJENO: 13.09.2017 21:45

Naša ljepotica, Valentina Jackiv nakon priprema u Vinkovcima, spremna je za finale izbora za Miss Hrvatske

Radosna što je dio cijele priče, Valentina očekuje dobar rezultat ali i dalje sve doživljava kao dobro iskustvo u kojem je puno naučila.

 

SLAVONSKI BROD- Ove godine pripreme izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta održale su se od 4. do 9. rujna u Vinkovcima, po prvi puta u istočnom dijelu Hrvatske, u našoj lijepoj Slavoniji. Predstavnice hrvatskih županija, njih devetnaest, među kojima i naša lijepa Missica Brodsko- posavske županije Valentina Jackiv.
- Obveze i zadaci trajali su nam po cijele dane, od ranog jutra do kasnih večernjih sati, no izvršavale smo ih s osmijehom na licu i dobro se zabavljajući. U relativno kratkom vremenu sve smo se zbližile i postale jedna drugoj podrška. Devetnaest cura, a svaka je posebna na svoj način i svaka ima 'ono nešto'.- rekla nam je Valentina.
izbor za Miss Hrvatske održati će se 26.rujna u Biogradu na Moru. - Mnogi ljudi smatraju da je izbor za Miss još jedan u nizu izbora ljepote, no to je daleko ozbiljniji i profinjeniji izbor. Miss Hrvatske ne karakterizira samo ljepota, nego i određena znanja i postignuća. Sve smo morale proći provjeru iz pet kategorija - sport, intervju, talent, top model i multimedija. Bile smo upućene u sve detalje te iz svake kategorije imale edukaciju, a naučeno će nam zasigurno koristiti i dalje u svakodnevnom životu. –


Kroz razgovor Valentina nam je posebno bih izdvojila edukaciju zagrebačke škole za modu i dizajn Profokus koji je partner izbora. Tema predavanja bila je šminkanje i njega kože- Raspravljali smo i analizirali svaku od nas ponaosob i tu sam naučila puno zanimljivih detalja. Među sponzorima izbora je i Studio Marcela koji čini tim profesionalnih stručnjaka za njegu i oblikovanje kose, a jedan od zadataka iz multimedije bio je objaviti fotografiju s nekim od njihovih proizvoda. Jako me razveselilo što je upravo moj uradak proglašen najboljim i što sam osvojila paket proizvoda za njegu kose.- kaže Valentina.

 

             

 

Kandidatkinje za titulu najljepše Hrvatice natjecale su se u Vinkovcima u kategoriji intervju i multimedija te u kategoriji sporta i fitnesa, top modela i talenta.
- U kategoriji sport mentor nam je bio član MBS centra Zoran Pajić. Prolazili smo osnovne vježbe za određene dijelove tijela te na temelju svojih postignuća dobili bodove. Sve se odvijalo u prirodi i bilo je jako zabavno. Intervju nam je vodio jedan od najsimpatičnijih novinara Nove TV, Davor Garić. Sve smo bile maksimalno opuštene, a pričanje pred kamerom postalo nam je kao 'pričanje na kavi s frendicom', kako bi to Garić rekao. Također smo imale edukaciju s glavnom urednicom časopisa Ljepota i zdravlje, Martinom Požgaj. Tada smo morale dati intervjue te o sebi napisati sastavak na engleskom jeziku. Mentorica Top model kategorije bila je svima nam poznata i slavna Tihana Harapin Zalepugin. Gledala je držanje, hod ali i ponašanje svih djevojaka. Ova kategorija mi je definitivno najbolje sjela, tu sam se pronašla.- priča Valentin.

Djevojke su imale čast sudjelovati u otvorenju folklorne manifestacije Vinkovačkih jeseni odjevene u narodne nošnje svojih županija. Valentina je nosila "brđansku" nošnju koju joj je ustupio Folklorni ansambl Broda.
- Na kraju želim još reći da je direkcija Miss Hrvatske pokrenula humanitarni projekt nazvan Ljepota sa svrhom a ove godine u suradnji s udrugom Debra i Kutjevom d.d. pokrenut je humanitarni projekt "Njegujmo život" za pomoć djeci "leptirima" odnosno djeci s jako osjetljivom kožom kojima je svaki dodir bolan, a smisao je prikupiti novac za liječenje koje je jako skupo. I mi smo sudjelovale pomažući na štandu vinarije i dijeleći letke. - završila je Valentina Jackiv, najljepša djevojka Brodsko- posavske županije kojoj želimo puno uspjeha u Biogradu.

 

           

 

 

 

 

 

/IP/

Najčitanije
Lifestyle
Fond za posebno skupe lijekove: Svi oboljeli trebaju imati pristup potrebnom lijeku

Udruge pacijenata i same predlažu rješenja kako bi fond ovakve vrste opravdao svoju svrhu.

Fond za posebno skupe lijekove: Svi oboljeli trebaju imati pristup potrebnom lijeku

Starije osobe u nekim domovima nemaju potpunu zdravstvenu zaštitu

"Starijima koji žive u domovima nije osigurana zdravstvena zaštita u odgovarajućoj mjeri, primjerice ginekološka, ali ni stomatološka".

Starije osobe u nekim domovima nemaju potpunu zdravstvenu zaštitu

Na snazi zakon o zabrani nepoštenih trgovačkih praksi

Najvišu kaznu, primjerice, moguće je izreći ako trgovac prodaje neki proizvod po cijeni nižoj od bilo koje nabavne cijene u nabavnom lancu tog proizvoda.

Na snazi zakon o zabrani nepoštenih trgovačkih praksi

Nema više besplatno, trgovci će morati naplatiti svaku plastičnu vrećicu koju vam daju

Procjene kažu da svaki hrvatski građanin godišnje iskoristi 212 plastičnih vrećica.

Nema više besplatno, trgovci će morati naplatiti svaku plastičnu vrećicu koju vam daju

E zdravstvo: Informatički sustav trebao bi riješiti problem liste čekanja jer će onemogućiti naručivanje za jedan pregled u više različitih bolnica

Pri naručivanju će se voditi računa o najbližem terminu i najbližoj bolnici.

E zdravstvo: Informatički sustav trebao bi riješiti problem liste čekanja jer će onemogućiti naručivanje za jedan pregled u više različitih bolnica

Sezona gripe je počela mjesec i pol dana ranije nego što je uobičajeno

Oboljeli su svih dobi - djeca, radno aktivna populacija i stariji, što znači da se gripa proširila u zajednici.

Sezona gripe je počela mjesec i pol dana ranije nego što je uobičajeno