EBROD.net-Gospodarstvo-Slavonski Brod-portal
EBROD.NET - Gradanski portal Slavonskog Broda|2014-10-23 05:44:14
Gospodarstvo

Specijalna bolnica za psihijatriju i palijativnu skrb "Sveti Rafael" Strmac raspisala je natječaj za zapošljavanje dvije medicinske sestre/tehničara. Tekst natječaja možete pogledati OVDJE.

/ebrod/

 

...
Detaljnije

Takko fashion je raspisao oglas u kojem traži prodavača/prodavačicu. Radno mjesto je u Slavonskom Brodu, a posao je na određeno vrijeme. Tekst natječaja možete pogledati OVDJE.

 

/ebrod/
...
Detaljnije

 Dok se u Europi po stanovniku godišnje baci između 200 i 250 kilograma hrane, u Hrvatskoj točnog podatka o tome nema. Neslužbeno se govori, pak, o oko 400.000 tona bačene hrane.

Treba početi razgovarati o tome, educirati ljude i osvještavati ih da hranu ne treba bacati, a pogotovo ne onu koja ima rok trajanja nakon kojega je ona još dovoljno kvalitetna i zdravstveno ispravna da bi se mogla konzumirati - poručila je Božica Rukavina, pomoćnica ministra poljoprivrede prigodom obilježavanja Svjetskog dana hrane u Osijeku.... Detaljnije

Danski lanac trgovina JYSK zapošljava prodavača/prodavačicu u svom dućanu u Slavonskom Brodu. Tekst natječaja možete pogledati OVDJE.

/ebrod/

...
Detaljnije

 Recesija cijedi Hrvatsku već duže od pet godina. Građani ne rade, ili rade na crno, za minimalce ili neisplaćene plaće. Nije ni čudo što se dugovi građana gomilaju. Jedan od instrumenata pomoći građanima je otpis dugova. A koji su kriteriji za otpis duga građanima i zašto su neki pristali na otpis a drugi ne?

Potpredsjednica Vlade Milanka Opačić objasnila je da se radi o jednokratnoj pomoći najugroženijim građanima, da se odnosi na one koji po raznim osnovama duguju do 10 tisuća kuna, a čija su primanja manja od 2.50... Detaljnije

Emmezeta, kompanija u sastavu Conforama grupe sa sjedištem u Francuskoj, otvara novi centar u Slavonskom Brodu u Industrijskoj zoni Istok . Šesti po redu Emmezeta centar, koji se nalazi u prostoru koji je do sada zauzimala Kika, prostire se na ukupno 5.300 kvadratnih metara kao i velikim brojem besplatnih parkirnih mjesta.
Kupce u novootvorenoj Emmezeti očekuje šarolik asortiman i sastoji se od namještaja, dekoracija i opreme za kućanstvo, kao i elektronike i bijele tehnike. Jedan od najjačih aduta kojima Emmezeta privl... Detaljnije

Tešku ekonomsku situaciju za poduzetnike popraviti može novac iz europskih fondova kojima će se ove jeseni poticati investicije u modernizaciju proizvodenje, proširenje turističkih kapaciteta, rekonstrukonstrukciju i izgradnju poljoprivrednih postrojenja, ali i ulaganje u novu ICT tehnologiju i certificiranje proizvoda.

Konkretne prilike najavljene su za početak listopada kada će se, prema najavama, objaviti prvi natječaj Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, i to za mjeru 5 – Obnavljanje poljoprivrednog proizvodno... Detaljnije

CTR - Razvojna agencija Brodsko-posavske županije, u sklopu potprograma V ,,Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i regionalnoj razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije", s današnjim je danom započela petodnevno edukaciju pod nazivom „Project Management".

Ova edukacija, koja je za sve polaznike besplatna, trajat će do 23. studenog, a u tom periodu polaznike će se educirati i na temu formulacije projektnog prijedloga, financijskog upravljanja projektima, postupkom nabave robe i ugovaranja... Detaljnije

 800 milijuna kuna novih prihoda za državu? Uvijek je dobrodošlo. No država je ovoga puta smislila jako dobru ideju kako doći do ovih sredstava. Ovoga puta neće rezati plaće, smanjivati davanja i sufinanciranja za školstvo niti otpuštati radnike. Država bi mogla uzimati novac s računa građana i pravnih osoba ukoliko su ti računi neaktivni najmanje 6 godina.

Ovu ideju najavio je ministar poduzetništva i obrta, Gordan Maras nakon potpisivanja ugovora ododjeli bespovratnih potpora poduzetnicima. Maras je rekao kak... Detaljnije

 Dicentra d.o.o. traži prodajnog predstavnika za područje Brodsko-posavske županije (m/ž). Radi se o stalnom radnom odnosu, a natječaj možete pogledati OVDJE.

/ebrod/

...
Detaljnije
[«] « nazad | 1 2 | 3 4 5 6 7 8 9 10 | naprijed » [»]